Ať žijí instalatéři


I když v těchto dnech na vodu spíše nadáváme nebo se jí děsíme a chtěli bychom od ní být co nejdál, a to kvůli poměrně dlouhodobému nepřetržitému dešti a s ním souvisejícím záplavám, je pravdou, že se bez vody neobejdeme. Ale vyhovuje nám pochopitelně ta tekoucí ze sprch a vodovodních kohoutků do umyvadel, van a sprchových koutů, dřezů a splachovadel. A samozřejmě nám tato plně vyhovuje jenom tehdy, když nám domů nejen přitéká, ale díky odpadnímu potrubí a kanalizaci posléze zase odtéká, aniž by se nám doma hromadila.

instalatér u bojleru

A tak si spokojeně žijeme, dokud nám vodovod a kanalizace funguje tak, jak má. A dokud nám věrně slouží i to, co je k těmto potrubím přimontované, co k nim patří. Ale k naší smůle to nefunguje vždycky tak, jak bychom si to přáli. A tak někdy teče voda tam, kde nemá, nebo neteče tam, kde má, splašky neodtékají a naše situace se tím komplikuje. A pak obvykle voláme instalatéra. Protože si s většinou poruch tohoto typu nedokážeme poradit sami.

vybavený instalatér

A jak se pozná spolehlivá instalatérská firma? Logicky tak, že nám nabízí nejen kvalitně odvedenou práci za příznivou cenu, ale také havarijní servis. Protože k poruchám nedochází vždy tehdy, kdy zrovna máme všichni čas, ne vždy tyto nastávají právě tehdy, když mají běžné firmy pracovní dobu. A tak je dobré, když jsou instalatéři ochotní pomoci nám i v případě nenadálých událostí i v tom nejnevhodnějším čase. Firma A.K Servis je už čtvrtstoletí právě takovou firmou, na niž se v podobných situacích v Praze a Středočeském kraji sází. Protože ta je skutečně schopna přispěchat lidem na pomoc kdykoliv. A nabízí nejen instalatérské práce, ale i práce topenářské, čištění a revize odpadu a kanalizace, a dokonce i zednické a obkladačské práce. Takže ať dojde v jejím oboru k čemukoliv, poradí si s tím k naprosté spokojenosti nás, svých zákazníků.